Блогер Аманда Фей (Amanda Fey) з Каліфорнії прославилася завдяки фото, на яких вона поглинає різну їжу і напої. Обжерливість допомогла 200-кілограмовій Фей казково розбагатіти.

25-річна дівчина відносить себе до течією фідеристів, які вихваляють повноту тіла і загодовують своїх партнерів. Щодня вона вживає до 10 тисяч кілокалорій, чим ділиться зі своїми численними підписниками.

Незважаючи на те, що американка часто стикається з образами, вона стверджує, що повністю впевнена у своїй привабливості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фей розповідає, що завжди була повною, але погладшала до таких розмірів після того, як у 2016 познайомилася з хлопцем-фідером. Він захоплювався її повнотою і буквально відгодовував.

Одного разу дівчина намагалася схуднути і їй вдалося скинула більше 44 кілограмів, проте це не принесло їй щастя. Вона зрозуміла, що худне не заради себе, а заради того, щоб підходити під загальноприйняті стандарти краси.

Монетизувати обжерливість Фей почала з соціальних мереж для фідерів. З часом вона перейшла на Tumblr, а потім створила власний аккаунт в Instagram. У даний час Фей може похвалитися 50 тисячами підписників.

Блогерка не розкриває щомісячний дохід, але вказує, що більшу частину коштів вона заробляє за допомогою реклами в Instagram і платформи Patreon, де люди знаходять покровителів, які платять гроші за контент. За доступ до фото та відео вона стягує з користувачів 10 доларів, ще 20 доларів вони платять за доступ до неї в Snapchat, 50 доларів коштує зв'язатися з Фей по FaceTime. За 100 доларів користувачі можуть дивитися інтимний контент з американкою. Як розповідає Фей, найбільший захват у її підписників викликає те, як вона їсть тако, гамбургери і фрукти.

Нагадаємо, вчені виявили зв'язок між довголіттям і вагою.

Раніше Знай.uа повідомляв, кмітливий чоловік виграв довічний запас їжі за ув'язнення в туалеті.

Також Знай.uа писав, сукня свекрухи змусила наречену битися у істериці.