Дівчина стала дружиною ляльки-зомбі, яку кохає з дитинства. Про це передає Clutch.

Фелісіті Калдек говорить про свого зомбі-чоловика "він - кохання всього мого життя". Тим не менш, оточуючі не надто вірять у цей союз, адже чоловік Фелісіті на ім'я Келлі Россі - це неживий предмет. Дівчина зіграла весілля з лялькою 15 вересня 2018 року.

20-річна американка стверджує, що її чоловікові зараз 37 років. Їх одруження відбулося в місті Тівертоні, штат Род-Айленд, і обійшлося дівчині в 500 доларів. Фелісіті стверджує, що ділиться з лялькою усіма інтимними моментами свого життя.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Проте, у цієї історії, насправді, досить трагічний початок. Дівчина почала свій роман з лялькою відразу після смерті її батька, коли їй було 13 років. Він подарував доньці ляльку, куплену на тематичному фестивалі тому, що знав про її захоплення фільмами жахів. Фелісіті поділилася тим, що спочатку лялька допомагала їй пережити втрату близької людини, але потім вона відчула до Келлі Россі справжні почуттями.

Лялька виглядає дуже страшною, і це підтвердили користувачі Мережі. Однак, Келдек це зовсім не лякає і вона вже мріє про спільних дітей зі своїм чоловіком.

"Зараз я розглядаю варіанти. Я хочу скористатися донорською спермою і виносити дитину. Поки ми точно не знаємо, як все буде відбуватися, ми поки що тільки приступили до вивчення даного питання, але ми серйозно ставимося до такого роду речей", - заявила Фелісіті.

Дівчина вважає, що дитину вони з лялькою виховають "в атмосфері любові".

Нагадаємо, дівчина, яка страждала від багаторічного болю в нозі, вирішила її ампутувати і на прощання набила татуювання з текстом.
Раніше Знай.uа повідомляв, паранормальною історією поділився користувач сайту Reddit. Хлопець виклав дивний знімок, який, як він стверджує, показала йому його старенька сусідка.