Французька художниця і модельєр 22-річна Летитія Ky (Laetitia Ky) використовує свої волосся, як будматеріал для скульптур. За творчістю Кай стежать понад 160 тисяч передплатників у Instagram.

Летиція ніколи не дбала про своє волосся будучи підлітком, хоча в п'ятирічному віці вона навчилася плести, спостерігаючи за матір'ю, і легко до цього ставилася.

Те, що починалося як забавний експеримент, тепер перетворилося в роботу всього життя для Летиції, оскільки вона прагне використовувати чорне волосся в якості засобу для соціальних коментарів на такі теми, як фемінізм, поп-культура і расизм.

Кожним творінням висловлює свою світоглядну позицію про рівність, терпимість і любов до себе. У неї на голові збалансований зонт; велосипед; і дерево, увінчана справжніми квітами і листям; але також і пістолет з підписом проти насильства.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Елементарними формами вона зачіпає важливі моменти політичного і соціального життя, пише Bored Panda.

На кожну скульптуру з волосся художниця витрачає від 20 хвилин до двох годин, використовуючи нарощені пасма, шпильки, дріт, нитки та інші декоративні елементи.

Кай грала з різними реквізитами для додання форми своєму волоссю - від металевих проводів до вішалок і шматочків калейдоскопічною тканини з африканським принтом.

У минулому році Кай також звернула увагу на кампанію #MeToo проти сексуальних домагань, коли вона перетворила своє волосся в образ чоловіка, який піднімає спідницю жінки, разом з історією друга, якому ледве вдалося уникнути згвалтування.

Дивіться у нашому матеріалі, як креативна красуня перетворює свою зачіску у витвір мистецтва:

Нагадаємо, дбайливий тато з найвижчою зачіскою в світі і його мила донечка створюють з волосся витвори мистецтва. Бенні Харлем входить в Книгу рекордів Гіннеса як володар найвизчої зачіски у світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 6-річний хлопчик на ім'я Цзян Хунци народився в південно-західній частині Китаю. Він виріс в перукарні своїх батьків, розташованій в провінції Сиучань і став відомим у всьому світі перукарем.

Також "Знай.uа" писав, Арья Більгін з Австралії майже з народження дізналася, що таке бальзами та кондиціонери, тому що без них неможливо розчесати волосся. А вся справа у вродженій аномалії, яка змушує рости волосся з надзвичайною швидкістю.