Закліна Берридо - ефектна жінка і справжня зірка Instagram. Вона захоплює світ своєю красою, і багато хто не здогадується, що у неї є дві онуки. Передає Clutch.

Закліна Берридо

Закліна у своєму почесному віці працює моделлю і веде по-справжньому розкішний спосіб життя. Її часто називають найгарячішою бабусею у світі, адже у своїм 52 роки вона виглядає так, що їй заздрить багато юних дівчат. У зірки Instagram чудова фігура й молода шкіра без єдиної зморшки.

Закліна Берридо

Берридо часто демонструє в своєму профілі двох чарівних онучок, якими дуже пишається. Для спільних фото з малятами бабуся навіть завела хештег #grandmotherthatlovesfashion.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Закліна Берридо

Жінка родом із Сербії, але живе в Італії, де працює моделлю, представляючи вбрання світових дизайнерів. Вона зовсім не соромиться свого віку і часто нагадує про нього своїм підписникам.

Закліна Берридо

Найефектніша в світі бабуся намагається служити прикладом для жінок усього світу, які вважають, що у поважному віці не можуть виглядати привабливо. Вона вважає, що вік - це всього лише цифра, яка ніяк не впливає на самопочуття і сексуальність жінки.

Закліна Берридо

Закліна Берридо

Закліна Берридо

Закліна Берридо

Нагадаємо, 45-річна британська супермодель Кейт Мосс роздяглася для спокусливрї чорно-білої фотосесії. Знаменитість позувала перед об'єктивом на зйомці у знаменитого модного дуету Мерта Алас і Маркуса Пігготта (Mert Alas and Marcus Piggott).

Раніше Знай.uа повідомляв, розкішна Тіна Кунаки, дружина колишнього чоловіка Моніки Белуччі Венсана Касселя, позувала повністю оголеною на обкладинці популярного глянцю.

Також Знай.uа писав, юна донька легендарного спортсмена - російського тенісиста Євгена Кафельникова, вразила своїх шанувальників відвертими фото з відпочинку на Балі.