Відеоролик з дуже дивним явищем виклав користувач сайту Reddit під ніком "MurdruM68". Як розповідає хлопець, ролик був знятий на камеру відеоспостереження в будинку його друга. Він попросив користувачів мережі допомогти йому зрозуміти, що це за об'єкт.

MurdruM68 каже, що його друг пішов у відпустку, а перед цим встановив вдома камеру спостереження з датчиком руху. Якби камера зафіксувала щось велике і те, що рухається, тобто грабіжника, то на його телефон тут же була б надіслана відеозйомка з цим.

І ось, коли чоловік уже перебував на відпочинку, на його телефон був присланий цей ролик. Власник будинку відразу ж зрозумів, що це щось дуже незвичайне. Зрозуміти це живий об'єкт або ні також виявилося непросто.

Білий об'єкт на великій швидкості прилітає звідкись зверху, з-під стелі падає на стіл і розчиняється на ньому без сліду.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як зазначили користувачі в коментарях під постом, цей об'єкт схожий на соломинку для коктейлю, яка вилетіла з упаковки, яку хтось сильно стиснув руками. Однак соломинка — це фізичний об'єкт і впавши на стіл, вона б так і залишилася там лежати.

Об'єкт на 10-секундному відео рухається так швидко, що система спробувала відстежити його зеленою рамкою, але об'єкт у межах рамки не утримується.

Багато користувачів спантеличені тим, що дивне явище немов якась плазмова форма життя. Потім люди почали питати автора поста, чи траплялися в цьому будинку і раніше аномальні явища і той сказав, що нічого незвичайного тут не відбувалося, крім того, що за два тижні до того у господаря будинку померла його улюблена собака.

Після цього люди припустили, що цією білою річчю міг бути привид пса, просто не в не звичайній для примари формі. Можливо пес прибіг провідати свого господаря, але не виявивши його в будинку розчинився в повітрі.

Але скептики відзначили, що просто відображення фар від проїжджаючої повз будинки машини. Однак, будь це так, чому всередині будинку зреагував датчик руху?

Нагадаємо, молода дівчина поділилася в twitter незвичайним видео. За її словами, цей ролик був знятий на камеру відеоспостереження в спальні її батька.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у закинутому бункері зняли щось дивне.

Також "Знай.uа" писав, невидимка проник у торговельний центр і прихопив з собою червону кульку.