У Німеччині в місті Вілліх сімейство Бекерів вже протягом декількох років утримує ферму з південноамериканськими парнокопитними і нещодавно династія фермерів вирішила зайнятися організацією йоги з цими чудовими альпаками. Відомо, що сеанси проходять влітку просто на галявині, по якій гуляють близько 20 альпак.

Про це стало відомо завдяки повідомленням "Сегодня".

Організатори стверджують, що альпаки мають особливо спокійну харизму, що робить їх ідеальними партнерами для йоги. "Вони лягають і розслабляються. Це діє на вас відповідним чином", – каже власник ферми Almuth Becker.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Альпаки – чудові тварини. Я бачив в інтернеті, як люди займаються на цій фермі йогою, тому вирішив купити кілька квитків вже в грудні", – каже один з учасників цього заходу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гостра реакція організму на зміну погоди, наприклад, якщо ниють м'язи і суглоби, може свідчити як про проблеми з суглобами, так і про аутоімунне захворювання. Якщо ж імунна система у порядку, мова може йти про так званий больовий розлад. Біль може бути результатом того, що навколосуглобні м'які тканини (а не тканини суглобів) володіють великою кількістю больових рецепторів.

Якщо вони неправильно працюють, реагують на всі метеорологічні явища, виникає біль у колінах, спині, головний біль. В цьому випадку треба зменшити активність больовий системи. Краще це робити, приймаючи препарати, які знижують підвищену активність нервової системи, больових рецепторів.

Нагадаємо, у київському бібліохабі відкриється читацький клуб для дітей з вадами зору.

Як повідомляв Знай.uа велетенська щука-алігатор: рибалка зловила страхітливу давню рибу.

Також Знай.uа писав, Джеку Лондону і його дружині дикуни погрожували зробити "каі-каї".