Відомий український дизайнер Андре Тан розповів про наряд, який став абсолютним трендом цього сезону.

Про це пише Clutch.

Дизайнер розповів, що сукня-пір'я - справжній хіт цього року. Дівчина в такому вбранні точно не залишиться непоміченою.

"Сьогодні багато зірок вибирають такий образ. Наприклад, Бейонсе і Леді Гага на найбільш знакових вечірках з'являються в пір'ї. Але в такому вбранні є одне "але". розповів Андре Тан

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За його словами, в такому вбранні є істотний недолік - корсет. Воно є ідеальним для червоної доріжки або важливого заходу, але в звичайному житті в такій сукні буде не дуже комфортно. Тому, мода модою, але існує і перевірена часом класика.

"Як казала легендарна Коко Шанель – немає нічого кращого, ніж маленьке чорне плаття". Андре Тан

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр, позуючи разом з кращими подружками в одному з барів. Так, артистка поспішила привітати подругу, хореографа Олену Чирву з днем народження, побажавши їй побільше щастя, однак шанувальники здивувалися дивному образу Регіни, розкритикувавши її штани.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Також портал писав, що всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, цього разу діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографії, на яких позує в сміливому образі і не одна.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.