Днями у мережі з'явився цікавий відеоролик, на якому сірий кіт лежить на дивані у зовсім незручній, як здається зі сторони, позі. Але сам пухнастик, схоже, відчуває себе чудово. Передає Clutch.

Публікація вже набрала пристойну кількість лайків, а користувачі в коментарях щосили жартують на цю тему: "Що ти дивишся? Тебе щось не влаштовує?", "Коти такі пихаті, кошмар", "Спокій кота зашкалює".

Нагадаємо, ми писали про історії кинутої білочки, що змінилася до невпізнання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український фотограф Сергій Полюшко завоював серця користувачів мережі серією неймовірних портерів тварин.

Також Знай.uа писав, у місті Бохольт на заході Німеччини стався незвичайний випадок. В об'єктив радара, який фіксує порушення швидкості, потрапив голуб. Відповідне фото пернатого порушника з'явилося в мережі.