Пілоти американських ВМС США зустрічали непізнані літаючі об'єкти. Про це вони розповіли виданню The New York Times.

НЛО вони помітили під час польотів біля східного узбережжя. Раніше навіть існувала засекречена військова "Програма по розширеному впізнанню повітряних загроз", в рамках якої і вивчали подібні інциденти.

НЛО було помічено пілотами з ескадрильї VFA-11. Вона базується у Вірджинії. Пілоти надали відео з радарів за 2014-2015 роки, коли вони здійснювали тренувальні польоти перед відправкою в Перську затоку.

Льотчики розповіли, що вперше почали помічати дивні об'єкти в міру того, як на їх винищувачах-бомбардувальниках F/A-18 Super Hornet міняли радари 1980-х років на сучасні. Спочатку вони списували це на те, що неправдиві показання радарів. До того ж вони не могли побачити об'єкти.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Лейтенанти пояснили, що непізнані об'єкти з'являлися на різній висоті. Крім того, вони рухалися на різній висоті – від рівня моря до дев'яти кілометрів. Так, іноді об'єкти вдавалося зафіксувати в інфрачервоному спектрі, але побачити об'єкт в камеру на шоломі не вдалося.

Спочатку пілоти вважали, що об'єкти можуть бути частиною засекреченої програми створення безпілотників, однак вони відмовилися від цієї думки після того, як в кінці 2014 року два літаки трохи не зіткнулися з НЛО. За словами Грэйвза, один з товаришів по службі розповів, що летів на відстані 30 метрів від іншого літака, і об'єкт пролетів між ними — він нібито виглядав як кулю, в який укладено куб.

Відео опублікували на сторінці видання.

Нагадаємо, чоловік зняв корабель НЛО прямо у себе над головою.

Як повідомляв Знай. ua, армія НЛО окупувала Місяць, жорстоке подання загарбників спостерігали мільйони.

Також Знай. ua писав, що серед грому і блискавок над містом здійнялося особа рептилоида.