В одному з ресторанів Майямі воскресла куряча грудка, яка лежала на тарілці. На відео влучив момент, на якому сира частину курки збігає з обіднього столу.

На кадрах видно, як шматок м'яса починається рухатися без чужого впливу, а потім падає. Користувачі припустили, що, можливо, куряче філе було настільки свіжий, що його м'язи все ще рефлекторно скорочувалися. Усе те супроводжувалося страшним жіночим криком.

Відеоролик дуже швидко набрав понад 8 мільйонів переглядів, а також 43 000 коментарів і близько 140 000 репостов.

Деякі користувачі звинуватили ресторан у низькій якості поданих страв: "О ні, якщо моя їжа тікає, то і мені треба давати драла".

Проте багато хто, хто переглянув ролик, заявили, що побачене їх шокувало.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, у Великобританії, Ньюстаунардсе, у компанію по установці систем безпеки почали надходити скарги з лікарні. Співробітника компанії Джона Маккріді просили перевірити дивну поведінку сигналізації, яка почала спрацьовувати по ночах. Коли Джон подивився відео з камер відеоспостереження, то помітив дещо лякаюче.

Як повідомляв портал Знай.uа, мікроскопічні тварюки зжерли живцем чоловіка просто під час купання.

Також портал Знай.ua писав, інопланетяни з Нібіру атакували Азовське море.