Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Росії Володимир Путін домовилися про продовження підготовки до саміту в нормандському форматі для продовження реалізації мінських угод. Про це повідомляється у четвер, 29 серпня, у кабміні ФРН з посиланням на телефонну розмову між лідерами.

"Торкаючись України, співрозмовники домовилися продовжувати підготовку до саміту в нормандському форматі (Німеччина, Франція, Росія, Україна) для подальшої реалізації мінських угод", - сказано у повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що напередодні президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Ангелою Меркель. Лідери обговорили результати саміту G7 у Франції.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Зустріч глав держав України, Німеччини, Франції і Росії в нормандському форматі може відбутися вже у найближчі тижні.

Ангела Меркель
Ангела Меркель

Нагадаємо, стало відомо, на кого обміняють пропагандиста Вишинського.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський порадився з Меркель по телефону.

Також Знай.uа писав про те, Макрон оскаженів через нападки на дружину, президент Бразилії отримав по повній.