Гороскоп на 9 жовтня Овен

Сьогодні вам допоможе вирішити багато проблем самовпевненість і навіть хвастощі. В інший день вони лише додали б вам занепокоєння.

Гороскоп на 9 жовтня Телець

У вас сьогодні може розігратися уява. Рожевих слоненят ви не побачите, але можете почати переконувати інших у тому, в чому самі помиляєтеся.

Гороскоп на 9 жовтня Близнюки

Постарайтеся раніше закінчити всі активні справи. Вони не будуть дуже продуктивними, але ви дуже сильно втомитеся.

Гороскоп на 9 жовтня Рак

Вам можуть багато хто почати промивати мозок на морально-етичні теми, особливо сім'я. Навіть не намагайтеся уникнути цього, все одно не вийде.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гороскоп на 9 жовтня Лев

Життя хоч і складне, але сьогодні ви переконаєтеся, що насправді воно дуже красиве. Не ставте багато питань, скоро відповіді самі знайдуться.

Гороскоп на 9 жовтня Діва

Сьогодні знання стануть для вас лише засобом, а не метою. Як би ви не старалися, ваші навички просто ніяк не будуть удосконалюватися.

Гороскоп на 9 жовтня Терези

Сьогодні ви будете думати про майбутнє. Варто почитати науково-фантастичну літературу, якщо займаєтеся не лише побудовою планів.

Гороскоп на 9 жовтня Скорпіон

У вас в уяві з'явилася якась надто ідеалізована картина, яка відображає вашого коханого. Ось тільки ця картина не сильно справляється, пора відкрити очі.

Гороскоп на 9 жовтня Стрілець

Для Стрільців почнеться час для творчості. Якщо це помітять, то день ви проведете з користю, хоча справжні плоди це принесе набагато пізніше.

Гороскоп на 9 жовтня Козеріг

Сьогодні ви знайдете рішення для однієї старої проблеми. Використовуйте його зараз, не скоро у вас з'явиться така нагода.

Гороскоп на 9 жовтня Водолій

Сьогодні ви можете різко вибухнути, але не люттю, а веселощами. Адже це добре. Якщо не зможете з цим упоратися, то хоча б отримаєте задоволення.

Гороскоп на 9 жовтня Риби

Сьогодні на особисте життя можете не розраховувати. Ні на вечір, ні, тим більше на денний час краще нічого не планувати, щоб ніхто не ображався.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.