Гороскоп на 12 жовтня Овен

У вас може статися щось дуже велике і значне. Краще його уникнути. Нові переживання зможуть розвіяти нудьгу, але весело вам не буде.

Гороскоп на 12 жовтня Телець

Треба буде вкоротити собі повідець, інакше ви просто не зможете стриматися і будете реагувати неадекватно на всякі дрібниці.

Гороскоп на 12 жовтня Близнюки

У вас можуть більшитися апетити. От тільки, якщо чогось дуже багато, це теж погано. Не скупіться, щоб не нашкодити собі.

Гороскоп на 12 жовтня Рак

Правила, які раніше вам тільки заважали і отруювали життя, в цей день зможуть захистити вас. Не треба ними нехтувати.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Гороскоп на 12 жовтня Лев

Вам потрібно буде переконатися, що ви не втрачаєте прямо зараз один з кращих шансів. Тільки зараз ви зможете змінити своє життя на краще.

Гороскоп на 12 жовтня Діва

Через вашу занадто сильну захопленість може постраждати ваша репутація. День не дуже вдалий, тому краще просто почекати до вечора.

Гороскоп на 12 жовтня Терези

Всі розмови по телефону і особисті перенесіть на другу половину дня. У першій з вас не кращий співрозмовник, ще й зірватися можете спросоння.

Гороскоп на 12 жовтня Скорпіон

До будь-якого незнайомця, з яким будете спілкуватися, поставтеся, ніби скоро він стане вашим кращим другом. Ймовірно, так і станеться.

Гороскоп на 12 жовтня Стрілець

Стрільці потраплять у світлу смугу життя. Радійте приємним враженням, поки вона не зміниться на темну. Тоді вам буде про що згадати.

Гороскоп на 12 жовтня Козеріг

Краще всього складуться контакти з Водоліями і Левами, а ось інших представників знаків Зодіаку краще уникати. Тільки посваритеся.

Гороскоп на 12 жовтня Водолій

Навіть не намагайтеся приховувати думки і секрети, краще самі розкрийте свої карти, адже у вас і так на обличчі все написано. В іншому випадку вас назвуть брехуном.

Гороскоп на 12 жовтня Риби

Вас в цей день надзвичайно легко обдурити, так як ви опинитеся легковірними. Хоча насправді обманювати вас ніхто і не стане.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.