У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого краще самоіронії. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному навіть у коронавірусний карантин.

Бувають люди душею глибокі, як океан, у яких хочеться зануритися! Та бувають люди, як калюжі, яких треба обходити, щоб не забруднитися...

****

Віддалася роботі. Раніше думала, що за гроші. Дивлюся на зарплату і бачу: ні, по коханню.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

****

Чоловік на прийомі у лікаря з переломом ноги, вивихом руки і вибитою щелепою.

- В аварію потрапили?

- Ні... Чхнув у шафі.

****

Найважча школа - це школа життя. Ніколи не знаєш, у якому ти класі і коли наступний іспит. Ти навіть списати не можеш, тому що ні у кого більше немає твого варіанту.

****

Я довго їздив у потягах і пізнав істину - ні одна дитина, яка кричить, жоден торговець люстрами, ні один мужик з гітарою, ні одна бабуся з котом не так страшні, як мовчазний тухлий оселедець.

****

Їхала в автобусі. Справа пахне жіночими парфумами, зліва чоловічим одеколоном. Зайшов безхатько. 2 хвилини - від усіх пахне однаково. Чарівник!

****

Останній робочий день перед відпусткою, немов концентрат із понеділків.

****

Що люди думають про салют на день міста:

1. На такі гроші можна було і побудувати лікарню.

2. В тому році, звісно, краще був.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше