Розробник ігор Valve повідомив про швидкий вихід нової версії гри Dota 2 під назвою Dota 2 Reborn. У свіжій версії MMORPG-гри буде використовуватися новий движок.

Про це пише Новое время.

Розробники пообіцяли оновити інтерфейс створення командних ігор, чатів, вибору героя та інших елементів гри. У новій Dota 2 зміниться і механізм навчання грі - ввідна інформація стане докладнішою.

Читайте також: Декілька сотень столичних геймерів намагались врятувати людство

У Valve пообіцяли швидкий випуск бета-версії, не уточнивши терміни. Повний список нововведень вже опублікували на сайті гри.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Dota 2 з'явилася в липні 2013 року як повноцінна гра, спочатку DotA була однією з користувацьких карт для Warcraft III. Розробка, що дозволяла безліч модифікацій, швидко стала популярною. Після цього компанія Valve підрядила одного з творців карт DotA для розробки Dota 2.

У грі змагаються по п'ять чоловік з кожної сторони, у кожного гравця є свій герой. В протилежних кутках карти знаходяться бази, завдання гри - знищити головну будівлю на базі супротивника.

Гра стала популярним кіберспортом із найбільшими призовими фондами серед подібних . Наприклад, торік на чемпіонаті The International за перше місце давали п'ять мільйонів доларів.