Сьогодні вночі на нафтобазі компанії "БРСМ-Нафта" у Василькові стався прорив магістрального трубопроводу, по якому перекачували бензин. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники уточнили, що на ділянці тимчасово призупинили всі роботи до відновлення магістральної лінії.

Перекачування залишків дизельного палива з резервуарів дизельної групи нафтобази "БРСМ-Нафта" в резервуари нафтобази КЛО не проводили. До пошкодження трубопровода встигли перекачати 3 тисячі 152 кубометрів дизельного палива.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій відзначили, що нафтобазу по Києвом охороняють військові Національної гвардії, доступ на територію заборонили.

Матеріал по темі: Пожежа на нафтобазі під Васильковом "самоліквідувалася"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що пожежа на нафтобазі тривала з 8 по 17 червня. На місці події в цілодобовому режимі позмінно працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації ГСЧС України. В результаті пожежі загинули 5 людей, ще 15 постраждали.