Сьогодні москвичі вийшли на антивоєнний мітинг. НЕчисленна акція була узгоджена з владою.

Більше 20 активістів руху "Солідарність" підішли до метро "Полянка" з плакатами "Агресія проти України, криза в Росії - Путіна у відставку", "Свободу Надії Савченко", "Маріуполь - це Україна".

Про це повідомляє Главком.

Деякі учасники принесли плакати з фотографіями вбитого російського опозиційної політика Бориса Нємцова, який закликав припинити війну на Донбасі та доводив причетність російських військових до злочинів на сході України.

Такі москвичі принесли транспаранти з написами "Операція із захоплення Криму почалася, коли Янукович ще був у Києві", "Антикризовий план уряду передбачає продовження війни з Україною", "Я не хочу, щоб гинули люди. Не хочу, щоб гинули росіяни, не хочу, щоб гинули українці", "Я вважаю злочином, просто самим справжнім злочином війну проти України"та інші.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На акції видно національні прапори Росії та України.

"В умовах промивки мізків в російських ЗМІ ми мало що можемо змінити і конкурувати з істеричною пропагандою. Але треба такі заходи проводити, щоб люди бачили, що не всі підтримують агресивну політику. На це треба час, ми оптимісти", - сказав один з організаторів акції Валерій Надєждін.

Матеріал по темі: В Україні і Венесуелі економіка розвивается найповільніше - ЦРУ

Нагадаємо, що в Росії періодично відбуваються акції протесту проти дій президента Росії Володимира Путіна щодо України. Громадська організації "Солідарність" проводить їх з весни 2014 року.

Також є "Марші миру" та акція "Вогні Ейрени- безстрокова акції за мир в Україні".