Ватажок так званої "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко, який нещодавно "успішно націоналізував" десятки українських підприємств, зробив нову заяву.

Цього разу терорист в інтерв’ю прокремлівським ЗМІ зазначив, що борг України перед пенсіонерами Донбасу складає понад мільярд доларів, тобто більше 30 мільярдів гривень.

Раніше Захарченко вже заявляв, що готовий захопити увесь Донбас, у тому числі підконтрольні Україні території. На такі слова бойовика відреагували у Кремлі, мовляв, це не в дусі Мінських домовленостей.

У той же час він разом зі своїм "колегою" з "ЛНР" Ігорем Плотницьким розробили "план гуманітарної допомоги" неокупованим територіям регіону.

Як писав "Знай.ua", останнім часом поповзли чутки про те, що у Кремлі скандального ватажка "ДНР" планують замінити іншою людиною. Це, найімовірніше, буде колишній член "Партії регіонів", але його ім'я поки що не розголошується.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще