Двоє районних військових комісарів Львівської області потрапили на гауптвахту. Причиною стало невиконання завдань щодо мобілізації.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Військова прокуратура склала протоколи про адміністративне правопорушення за статтею Кодексу про адміністративні правопорушення "недбале ставлення до військової служби". Вони, за повідомленням прес-служби, "не забезпечили повною мірою виконання поставлених завдань під час проведення п'ятої черги часткової мобілізації".

Суд, за результатами розгляду протоколів, визнав військових комісарів винними. На них накладено адміністративне стягнення у вигляді арешту. Їх триматимуть відповідно шість і сім діб закритими.

Читайте також: Чоловіків у балаклавах будуть "тягнути до військкомату" - Москаль (відео)

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Військових комісарів помістили на гауптвахту ужгородського відділу Військової служби правопорядку для відбування покарання.

Нагадаємо, 17 травня вперше в Україні воєнкома відправили на гауптвахту за зрив мобілізації. Військова прокуратура Харківського гарнізону покарала військового комісара Київського району міста Харкова.