Подію відвідали: актор Остап Ступка, хореограф і співак Дмитро Коляденко, дизайнер Олексій Залевський, журналістка і телеведуча Наталія Влащенко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, співачка Анна Завальська, телеведуча Даша Трегубова та інші.

  • Поява Гаріка Корогодського в несподіваних амплуа;
  • емоційна гра і жарти Олексія Вертинського;
  • образи владних і одночасно зворушливих жінок у виконанні блискучої Віталіни Біблів;
  • енергія Дмитра Вівчарюка у ролі Гаріка Корогодського;
  • дивовижний спів Мані Корогодської;
  • перевтілення провідника Геннадія Попенко;

це та багато іншого глядачі змогли побачити під час прем’єри "Як витратити мільйон, якого немає".


"Діма – це ідеальне влучання в образ! Тато, бабуся, Саша Меламуд – актори вистави дуже гармонійні в ролях героїв моєї історії", - відмітив гру акторів Гарік Корогодський.
Частина залучених від продажу квитків коштів буде направлена у благодійний фонд "Жизнелюб".


Коротко про виставу:
Вистава у режисерській інтерпретації Тихона Тихомирова – легка комедія з елементами буфонади про Гаріка Корогодського, його дитинство та юність, любов і ненависть, боротьбу і свободу.
70 – 80-і роки ХХ століття. Нестримна фантазія головного героя додає велику порцію фарб у нудний антураж радянської епохи. Таким чином, видовище стає бурхливим та феєричним.


У ролях: Гарік Корогодський, Олексій Вертинський, Дмитро Вівчарюк (виконавець головної ролі), Віталіна Біблів, Геннадій Попенко, Дмитро Сова, Борислав Борисенко, Слава Дудко, Юлія Врублевська, Вадим Пантус, Олександр Щукін, Сергій Солопай, Дар’я Палагнюк, Тетяна Туманна.
Пластичне рішення: Олексій Бусько.
Вокал: Іван Завгородній, Маня Корогодська.
П’єса: Тихін Тихомиров, Сергій "Седрик" Локшин, Олексій Смолка, Вадим Пантус.
Декорації: Петро Богомазов.
Художник по костюмам: Марія Денисенко.
Продюсери: Сергій Букшин, Тихін Тихомиров.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще