Жителі столиці окупованого Росією Криму стали все частіше скаржитися на незадовільну якість водопровідної води.

Про це повідомляє місцеве видання "Кримська правда".

"Глава міськадміністрації" Геннадій Бахарєв відзначає, що стан рідини в системах водопостачання міста залишає бажати кращого.

У сімферопольському філіалі Державного унітарного підприємства "Вода Криму" стверджують, що причиною проблеми стали сильні паводки, а також навантаження на очисні споруди. Вони приймали великі обсяги брудної води.

Читайте також: Путін збирається прилетіти в Крим

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Директор підприємства "Вода Криму" Віктор Мороз поспішив заспокоїти сімферопольців. Проведені аналізи, за його словами, показали, що якість "рідини після очищення відповідає всім передбаченим ГОСТам і вона не представляє ніякої небезпеки".

У прес-службі міськадміністрації Сімферополя повідомляють, що "завдяки оперативній і злагодженій роботі уповноважених служб з обслуговування системи очищення води, незначне помутніння, яке було в окремих районах міста, повністю зійде нанівець в найближчі кілька діб".