Жителі столиці окупованого Росією Криму стали все частіше скаржитися на незадовільну якість водопровідної води.

Про це повідомляє місцеве видання "Кримська правда".

"Глава міськадміністрації" Геннадій Бахарєв відзначає, що стан рідини в системах водопостачання міста залишає бажати кращого.

У сімферопольському філіалі Державного унітарного підприємства "Вода Криму" стверджують, що причиною проблеми стали сильні паводки, а також навантаження на очисні споруди. Вони приймали великі обсяги брудної води.

Читайте також: Путін збирається прилетіти в Крим

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Директор підприємства "Вода Криму" Віктор Мороз поспішив заспокоїти сімферопольців. Проведені аналізи, за його словами, показали, що якість "рідини після очищення відповідає всім передбаченим ГОСТам і вона не представляє ніякої небезпеки".

У прес-службі міськадміністрації Сімферополя повідомляють, що "завдяки оперативній і злагодженій роботі уповноважених служб з обслуговування системи очищення води, незначне помутніння, яке було в окремих районах міста, повністю зійде нанівець в найближчі кілька діб".