Американський актор Майлз Теллер весело відпочив із друзями у Сан-Дієго, а недільний світанок зустрів за ґратами.

За інформацією Eonline, 30-річний актор настільки сильно напився, що ледве стояв на ногах. До Теллера підійшли копи та запропонували відпочити у реабілітаційному центрі, але він послав їх.

Правоохоронці одягли на зірку кіно наручники та відвезли її до відділку. Через кілька годин Теллер поділився у Twitter деталями своїх пригод.

"Мене не заарештували, а затримали. Копи не мали доказів моєї провини. В усьому винен Shore Club (клуб, де напився актор, - ред.)", - відзвітував він.

Майлз Теллер прославився завдяки постапокаліптичному бойовику "Дивергент" та роллю Містера Фантастика, який вміє розтягуватись, у "Фантастичній четвірці".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", спеціалісти назвали список наркотиків, які знайшли у крові померлої зірки "Зоряних війн" Керрі Фішер.