Вчора ввечері у Полтавські області на 320 км автодороги Київ-Харків сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули двоє людей, ще четверо – госпіталізовані.

"За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся із автомобілем Nissan. Унаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan – травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля Toyota Camry", - сказано у повідомленні прес-служби ГУМВС у Полтавській області.

Як повідомляє інформаційне агентство "Полтава", Toyota Camry, рухаючись на дуже високій швидкості, виїхала на зустрічну смугу, що і стало причиною зіткнення. За даними агентства, у автомобілі перебував голова Конституційного Суду України Юрій Баулін з водієм, обоє потрапили до реанімації.

За словами свідків аварії, у автомобілі Nissan їхала сім'я з п'яти чоловік. Батьки та одна дитина загинули на місці, ще одна дитина постраждала, третю дитину викинуло з автомобіля і її досі не знайшли.

Читайте також: В Києві на Подолі сталось подвійне ДТП

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, Бауліна обрали головою Конституційного суду у березні 2015 року.