Волонтери місії "Чорний тюльпан" в ході пошуків останків українських бійців під Луганськом знайшли згорілий БТР.

Про це прес-служба організації повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Один з добровольців-пошукачів розповів, що місцеві жителі вказали на місце, де з зими лежала пластина від бойової машини.

"Бачимо на горбку пластина від броніка, перевіряємо - і розчарування. Мишачі міста: гризуни наносили за зиму пшениці - війна, поля не прибирають. Пусто, але наша справа перевірити будь-яку інформацію, яка б безглузда вона не була. Варто пропустити, не повірити і ти назавжди втратиш чиюсь долю! ", - додав волонтер.

Читайте також: Воїни із зони АТО передали привіт "ухилянтам"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Група не опустила рук і рушила далі - в ту сторону, де, за словами місцевих, розносився трупний запах. Дійшли до посадки і побачили БМП.

"Він повністю згорів. Чий - невідомо. Буквально просіваємо плавлений метал, сажу і залишки спорядження. І ось удача, знаходимо фрагменти плоті і трохи осколків кісток. Тепер справа за фахівцями ДНК - може, їм вдасться встановити імена загиблих бійців", - відзначив Золотарьов .