Міжнародна група вчених з Мічиганського університету провела серію досліджень і лабораторних випробувань, перш ніж дійшла висновку, що жирна їжа здатна не тільки позитивно відобразитися на якості життя, а й збільшити її тривалість.



Під час щорічного Американського наукового форуму фахівці поділилися результатами випробувань на лабораторних мишах, розповівши, які корисні властивості мають жирні продукти. Тому дослідники пропонують сідати на кетогенную дієту, яка передбачає вживання жирної їжі у великих кількостях. Але це не означає, що потрібно стрімголов мчати у фастфуд: незважаючи на часті застереження, що жирна їжа шкодить здоров'ю, слід пам'ятати: жири бувають різні.



Організм вбивають не власне жири, а холестерин, який забиває судини. Таке "щастя" можна знайти в смаженій та копченій їжі, в загальному все, що жирне по бажанню людини. Молочні продукти, риба, морепродукти, оливкова олія, горіхи та інші натуральні речі містять корисні жири, які не відкладаються на боках, а живлять шкіру, волосся, нігті і дарують життєву енергію. До всього іншого, натуральні жири позитивно впливають на пам'ять і ясність розуму.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще


Якщо дотримуватися нескладної дієти, тобто виключити все шкідливе і вживати ці продукти з крупами, фруктами і овочами, організм почне використовувати їх для отримання енергії, а бажання їсти цукор просто зникне. Ще одним плюсом стане те, що при такому робочому процесі клітини стають набагато витривалішими і уповільнюють процес старіння.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що вчені розповіли про нюанси нової дієти, стрімко набирає популярність.