14 вересня Дмитро Медведєв буде відзначати свій 52 день народження. Начебто, на даний момент, він прем'єр-міністр Росії, хоча розібратися у тому, як вони змінюються з Путіним досить складно. Але, в будь-якому випадку, яку б посаду він не обіймав, останні кілька років, це друга офіційна особа РФ. І в честь такого свята для Росії, народ якої тримається заради свого прем'єра, ми вирішили підібрати для вас найбільш смішні і відомі казуси Дмитра Медведєва.

Сплячий Медведєв.
Спочатку це було дуже смішно, потім набридло, але все одно, ця фраза відразу ж асоціюється з величезною кількістю смішних картинок і карикатур:




Зате коли Дмитро не спить, він дуже милий, добрий і любить заводити нові знайомства:




Так само, Дмитро Медведєв дуже модний, що він і продемонстрував в Бангкоку, куди поїхав на переговори. Варто додати, що до цього, прем'єр РФ і сам давав модні поради молодим людям: "З приводу одягу, одяг потрібно носити комфортний. Але у нас з вами є свій державний прапор. Навіщо нам чужі прапори тягати на собі. Це зрозуміло", - сказав Медведєв.

Медведєв і iPhone

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Всі люблять айфони. А особливо Дмитро Медведєв. У Росії не раз помічали, що кожен раз після презентації нового девайса від Apple, Дмитро відразу ж отримує його. І, до речі, 12 вересня була презентація нового iPhone 8, а 14 у Медведєва день народження.

"Наполеончик"

Так, навіть не Наполеон. Все тому, що у Бонапарта був зріст 169 см, а ось у Дмитра 163. І незважаючи на це, він займає дуже Високу посаду, і намагається не показувати, наскільки у нього низький зріст, особливо добре це було видно на його зустрічі з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.


Ну і наприкінці хотілося б показати, як Дмитро Медведєв, можливо буде відзначати день народження. Звичайно, пісню "American Boy" напевно замінять, інакше вийде не дуже красиво.

Нагадаємо, що 14 вересня Дмитру Медведєву виповнюється 52 роки, і він все ще тримається.