Відомо, що кішки супроводжують людей практично протягом всієї історії людської цивілізації. Деякі народи обожнювали цих граціозних і норовливих створінь. Були часи, коли кішок намагалися винищити, як наприклад, в епоху полювання на відьом. Проте, скрізь і завжди кішки продовжували залишатися домашніми улюбленцями. Деколи вчинки цих тварин не піддаються ніякому поясненню. Власники тварин мучаться, намагаючись зрозуміти, як вибудовувати відносини з пухнастими створіннями. Досі не було зрозумілої відповіді на питання, чи можна "домовитися" з кішкою.

Канал "Тваринний Світ" спробував розібратися в нюансах психології кішок. Основна проблема, на якій сконцентрували увагу автори ролика, зводиться до питання наявності совісті у кішок. Відштовхуючись від загальноприйнятих дефініцій совісті, дослідники спробували з'ясувати, чи застосовна ця суто людська категорія до істот, здатних переживати глибоку людську соціалізацію.

Простеживши за логікою авторів можна з упевненістю сказати, що кішки, схоже, не цураються сумління. Однак, вона діє в межах відмінної від людської системи координат. Читачі зможуть знайти більш детальні відповіді на свої питання, ознайомившись зі змістом запропонованого вище ролика.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про податок на котів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще