Трансгендер з Огайо (США) по імені Селгел вирішив кілька років тому змінити стать. Він (тепер вже вона) продемонструвала всьому світу процес перевтілення з чоловіка. Ця процедура зайняла у трансгендера цілих півтори року.

Відповідні знімки оприлюднила The Independent.

"Ніколи не пізно змінити себе. Щастя реально, ви просто повинні бути готові ризикувати чим-небудь, щоб знайти його", – розповіла Селгал про перевтілення.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Молодий чоловік у 18 років, коли був студентом, зважився на гормональну замісну терапію (ГЗТ). Всі зміни він фіксував на камеру. В результаті, історію перевтілення із чоловіка в жінку можна було простежити по знімках.

Метою даної терапії було кілька чинників. До них ставилися: обмеження зростання волосся на обличчі, зменшення м'язової маси, збільшення грудей, зменшення розміру чоловічого статевого органу і рівномірний розподіл жиру на стегнах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", житель Нової Зеландії вирішив змінити стать, проте поки не зробив операцію. Незважаючи на це, зовні його навіть зараз не можна відрізнити від дівчини. Після остаточного перевтілення, новозеландка хоче завагітніти, для чого заморозить власну сперму.