У Києві на Майдані Незалежності відбулися зіткнення між учасниками мітингу і правоохоронцями.

Як передає "Громадське", одна людина постраждала: чоловікові розбили ніс. "До нас підійшов чоловік, у якого був розбитий ніс. Ми йому надали першу допомогу", - розповів представник мобільних загонів Червоного Хреста.

Крім того, відбулася штовханина між мітингувальниками і правоохоронцями.

Мочанов про Майдан

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 21 листопада вся Україна відзначає дуже важливе свято - День гідності і свободи. Кожен громадянин нашої країни, знає, на честь яких подій було засновано це торжество. І, звичайно, 21 листопада буде проходити чимало урочистих та меморіальних заходів, про які ми хочемо розповісти вам докладніше.

В офіційному повідомленні йдеться: "в цей день планується проведення меморіальних, урочистих і культурно-мистецьких заходів, церемоній покладання квітів за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, духовенства, громадськості, учасників революційних подій в Україні в 2004, 2013-2014 роках, учасників антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, в місцях, пов'язаних із зазначеними подіями, зокрема, на Алеї Героїв Небесної Сотні ".