Знаменита акторка, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк здивувала новим образом. "Кхалісі" та "Мати драконів" знялась у романтичній фотосесії для відомого глянцю.

Знаменитість прикрасить груднево-січневий номер видання Harper's Bazaar US.

Фотосесія пройшла в лондонському ботанічному саду Kew Gardens. Серед квітучих рослин Кларк приміряла яскраві весняні луки з колекцій Dolce & Gabbana, Giambattista Valli, Ralph Lauren, Valentino, Bottega Veneta та інших відомих брендів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що в вишуканому вбранні актриса зовсім не нагадує непохитну Мати драконів з "Гри престолів" і відкрилася в абсолютно новому амплуа. Автором фотосету став фотограф Маріано Віванко.

Нагадаємо, Емілія Кларк та її колега Кіт Харрінгтон, відомий в образі Джона Сноу в культовому серіалі, стали обличчям аромату легендарного італійского бренду Dolce & Gabbana.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", 30-річна Емілія Кларк розпрощалась зі своїм темним волоссям та перефарбувалась у білявку. Тепер акторка і в житті буде в образі "Матері драконів".