Якщо ви ще не встигли повністю вичерпати свою відпустку, то грудень – це слушний час. Незважаючи на те, що вже досить холодно і далі тепліше не стане, багато хто все ще сподівається відпочити на морі в грудні. І саме для тих, хто цікавиться цим питанням, ми вирішили написати найкращі варіанти.

Де відпочити на морі в грудні 2017: Кіпр. Ларнака

Якщо в Києві вже -3, то на Кіпрі в цей час року температура дуже рідко опускається нижче 25 градусів. А вода в морі – 19. А якщо ж ви вважаєте, що це холодна вода, то готелів, де є басейни з підігрівом на Кіпрі дуже багато. Варто зазначити, що якщо вам потрібно відпочити на морі в грудні з дітьми, то Ларнака – це один з найкращих варіантів. Новий рік в Кіпрі теж повинен вам сподобатися. Дід Мороз тут починає гуляти з самого початку грудня, так що новорічна атмосфера вас не буде залишати весь відпочинок.
Прямий переліт з Києва в Ларнаку і назад — від 60 євро з людини.
Проживання: Двомісний номер у готелі — 30-90 євро за ніч, сніданок включений у вартість.

Де відпочити на морі в грудні 2017: Іспанія. Тенеріфе

Тенеріфе – це один з найтепліших Канарських островів і температура повітря тут не опускається нижче 25 градусів в цей період року, а температура моря буде близько 24. Якщо хочете купатися, то краще їхати в південну частину Тенеріфе, адже в північній в цей час року сильні хвилі, через які складно зайти у воду. На Новий рік в Тенеріфе так само буде дуже святкова атмосфера, карнавали будуть проходити майже щодня. Тут вам точно вдасться відпочити на море в грудні.
Переліт Київ — Вроцлав — Тенеріфе (добиратися до цього острова доведеться з пересадкою) — всього 140 євро з особи в обидва напрямки.
Проживання: Двомісний номер у готелі — 40-150 євро за ніч, сніданок включений у вартість. Хостел — 25-30 євро на двох за ніч.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Дивіться: Сім кращих країн для відпочинку взимку

Тепер ви знаєте, де відпочити на морі в грудні і можете починати планувати свою подорож.