На Волинській митниці правоохоронці затримали головного інспектора митного посту "Ягодин" під час отримання хабара у розмірі 1300 доларів.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

У відомстві зазначають, що посадовець "вимагав та одержав від суб'єкта господарської діяльності неправомірну вигоду у сумі 1300 доларів США". Ці гроші він хотів отримати за безперешкодне ввезення товару на митну територію України.

Генпрокуратура за даним фактом розпочала кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище".

Читайте також: Голова райдержадміністрації Херсонщини "погорів" на хабарі в 130 тис $

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Наразі правоохоронці проводять невідкладні слідчі та процесуальні дії.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали в Чернігівській області заступника начальника одного з районних відділів міліції за хабар. Майор міліції вимагав шість тисяч гривень за закриття кримінального провадження за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди.