Кабельний канал Starz ( "Американські Боги") випустить серіал по всесвіту Джона Уіка.

У головній ролі зіграє Кіану Рівз, передають ЗМІ.

Відзначається, що в серіалі найбільше цікавий сеттинг. Це готель Континенталь, в якому живуть поголовно наймані вбивці, але в якому не можна вбивати. Історія розповість про внутрішню кухню зовні тихого готелю і познайомить з пачкою нових персонажів, які, ймовірно, з'являться в 3-й частині "Джона Уіка".

Сценаристом "Готелю Континенталь" стане Кріс Коллінз, який вже доклав руку до створення "Синів анархії", "Людини у високому замку", "Прослушка". Постановник оригінального Уіка Чад Стахельскі буде курирувати проект, зніме перший епізод і привезе з собою постановників знаменитих бійок з фільму.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дата виходу поки тримається в секреті.

Джон Уік - трейлер

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що найбільш бажаним чоловіком 2017 року недавно назвали Блейка Шелтона. Таке звання американському кантрі-співака присудили за три головні риси, якщо вірити жіночій половині аудиторії: сексуальність, почуття гумору і гарний голос.