Кожна жінка мріє знайти для себе одного чоловіка, якому буде вірна до кінця своїх днів і в якому вона буде впевнена. Звичайно, пошуки такого супутника життя займають часом дуже багато часу. Ми вирішили трохи полегшити пошуки, розповівши, який знак Зодіаку вважається найбільш прив'язаним до однієї жінки, та склали для так званий рейтинг вірності – від найбільших ловеласів до найбільш відданих.

12 місце: Скорпіон

У Скорпіонів є душа і тіло — як у всіх, втім. Але саме у чоловіків цього знаку протистояння цих двох значень досягає піку. Душею він прикипів до тебе, а тіло просить новизни. Скорпіон вважається найбільш зрадливим знаком, але, як завжди, є виключення. І чоловіки-виключення — просто золото.

11 місце: Стрілець

Тут все ясно вже з назви. Стрілець - це стрілок, йому необхідна мета. І кожен раз нова. "Що наше життя? Гра"- девіз Стрільців, який поширюється на всі сфери життя. Швидше, більше, яскравіше, цікавіше - представники цього знаку поспішають все спробувати зовсім не через аморальність, а тому що не можуть інакше. І, крім того, Стрільці шукають єдину, але не можуть знайти. Якщо ж вони її все-таки знаходять, то говорять собі "стоп" і сходять з дистанції.

10 місце: Рак

Спочатку чарівний, Рак поступово покаже свою егоїстичну сутність. Для нього найважливішим є лише його комфорт і задоволення. Спробуй його зловити на чомусь, і він влаштує тобі скандал, щиро не розуміючи, чимти незадоволена, адже йр добре. Втім, серед Раків повно щасливих винятків, і особливо вірними виявляються чоловіки за 35.

9 місце: Близнюки

Активно береться за відносини, інвестує себе без залишку, потім йде в себе, і якщо зрозуміє, що йому задуже комфортно, то може зробити ноги. Стабільність для ряду Близнюків - все одно що нудьга. Їм потрібні нові цілі, і справа тут навіть не в сексі і не в жінках в принципі - Близнюки за своєю натурою постійно шукають змін. Якщо зможеш це сприйняти і попрацювати з цією рисою, отримаєш чудового чоловіка.

8 місце: Водолій

Хочеш відносин з Водолієм? Проявляй ініціативу. Хочеш, щоб він був тобі вірний? Спочатку зберігай дистанцію, а потім намагайся бути йому цікавою. Він не буде контролювати твоє життя, але і не дасть стежити за його переміщеннями. А коли тобі здасться, що інші отримують від нього більше, ніж ти, придивись - чи немає серед них красивих жінок? Як бути? Не прив'язуй його і він прив'яжеться сам.

7 місце: Овен

Підступний спокусник, Овен щиро оточить тебе фантастичною любов'ю, також щиро віддасть себе цілком і не менш чесно побіжить далі. Ну, або постарається втекти. Якщо ти зможеш його зупинити, плескай в долоні - перед тобою майже ідеальний чоловік. Майже - тому що коли-небудь його колишня натура може дати знати про себе знову. Тут вже тобі вирішувати, що з ним робити.

6 місце: Ваги

Ваги віддають перевагу іграм по життю. Сюрпризи, флірт, несподівані поїздки і зустрічі, зміна роботи і зовнішнього вигляду - це про Терези. У чому вони не люблять сюрпризів, так це у відносинах. Якщо ти захоплюєшся ним, він твій навіки. Тільки захоплення повинно бути щирим, інакше пиши пропало - фальш Ваги відчувають як ніхто інший. При всій своїй легкості представники цього знаку цінують стабільність. А зрада ... зрада для них - це вихід із зони комфорту. Так що від тебе вимагається забезпечити їм цю зону, і все буде тіп-топ.

5 місце: Діва

Теж вкрай практичний знак. За віршами під місяцем і спостереженнями за світанком - це ти до кого-небудь іншого, будь ласка. Чоловік-Діва піддасть аналізу все, що з тобою пов'язане, зробить висновки, не поспішаючи, і прийме рішення. Ні, не варто позіхати від нудьги, цей чоловік любить тебе по-справжньому, але інтелект використовує навіть в сердечних справах. Відповідно, зраджувати тобі не стане, просто тому, що якщо він вже зробив вибір, навіщо йому цей вибір міняти? Хоча ... відсоток похибки ми все одно закладаємо. Бо навіть Діви не машини, а чоловіки.

4 місце: Лев

Леви люблять світ речей і конкретику. Вони надійні і не дуже терплять, коли жінка, яка поруч, виявляється вищою за них. У всіх сенсах - від буквального до статусу в суспільстві і рівні доходів. Якщо з цим все в порядку, тоді можеш бути впевнена - Лев не підведе. І буде тобі вірним. Поки ти не почнеш заробляти більше за нього. Жарт.

3 місце: Риби

Чуттєві чоловіки. Вони довго набирають обертів щодо
жінки, яка їм сподобалася, але потім викладаються без залишку. І спів під вікном (якщо воно ще комусь взагалі цікаво), і квіти у величезних відрах біля порогу. Все буде. При цьому спільне життя цікаво змінить Риб - вони не те щоб забудуть про романтику, але точно віддадуть перевагу сексу перед нею. Але сексу з тобою. Рибам потрібна одна жінка, але та, що прийме його м'якість.

2 місце: Козеріг

Консерватор - ось хто чоловік-Козеріг. Багато працює на благо сім'ї, вміє рахувати гроші і ними правильно розпоряджатися. Можеш ти бути такою ж хоча б частково? Тоді тебе чекає тихе, затишне сімейне щастя без потрясінь і адюльтеру. Навіщо Козерогу походи наліво, якщо у нього все облаштовано? Правильно, нема чого. Адже це і зайві витрати до того ж.

1 місце: Телець

Стриманий зовні, Телець дуже емоційний насправді. І дуже, дуже наполегливий. Він докладе всіх зусиль для того, щоб тебе завоювати, а коли отримає своє, вже не відпустить. Телець готовий на все заради коханої і в шлюбі бачить не необхідність, не збіг обставин, не життєву вигоду і не "тому що так треба", ні, інститут шлюбу в очах Тельця - це святе. Тельці одружуються усвідомлено і рішень своїх не змінюють. Чи треба говорити, що в сенсі вірності представники цього знаку (хоча виключення таки трапляються) дадуть всім фору.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали рейтинг найгірших чоловіків за Зодіаком.