Група американських вчених займається розробкою медичного препарату, який надавав би на організм людини дію, схожу за властивостями з фізичними вправами.

Фахівці, що представляють Інститут біологічних досліджень Солка, який розташований в Каліфорнії, розробляють речовину, що повинно допомогти в боротьбі із зайвою вагою людям, нездатним до ведення активного способу життя. Зокрема, експерти розглядають з'єднання 14 516, які відповідають за активацію генів, що сприяють більш швидкому спалюванню жирів, що містяться в м'язовій тканині людини. Також вищевказані сполуки активізують спалювання вуглеводів, що сприяє активному виробленню енергії.

Дані процеси природним шляхом задіюються в організмі при занятті фізичними вправами, тому препарат буде корисний для людей з м'язовою дистрофією, а також хореей Хантінгтона і хворобою Паркінсона. Також з'єднання 516 є активним компонентом у боротьбі з хронічними запальними процесами в пошкоджених тканинах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомило, що Людина завжди шукає якісь нові страви, щоб урізноманітнити свій раціон. Однак дієтологи наголошують: якщо харчуватися в один і той же час і вживати продукти, багаті вітамінами, організм працював як годинник. Тому питання ожиріння взагалі б не виникало.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще