Відома українська ведуча програми "ПроФутбол" на каналі 2+2 Олександра Лобода показала шанувальникам нову фотосесію. Працювала над нею її одногрупниця Аліна Канюка. Про це повідомляють ЗМІ.

"От не просто зустрічаються люди нам у житті. Так сиділи за сусідніми партами в університеті, писали конспекти з вищої математики і не підозрювали, що через 7 років ми зустрінемося два таких дипломованих фінансиста і зробимо щось неймовірне, креативне і творче", - йдеться в повідомленні.

Знімки викликали бурхливу реакцію у вболівальників, які, не соромлячись в епітетах, захоплюються красою дівчини.

Фото моделі

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фото моделі

Фото моделі

Раніше, відома модель Емілі Ратаковскі оприлюднила серію зухвалих знімків у напівоголеному вигляді. Вона взяла участь у рекламі купальників по 75 дол., яку з листопада виробляє її власна фірма.

Емілі Ратаковскі ефектно вигинає свої округлості, прикриваючи руками голі груди. Сам же купальник майже нічого не прикриває. Фігура Емілі Ратаковскі як завжди бездоганна. Дівчина часто хвалиться гарним тілом.

Наприклад, раніше вона виклала в Мережу голе фото з басейну з підписом: "ранок у пустелі". Її груди приховувала тільки вода, так що залишився простір для уяви. Модель відома природною красою, так що на всіх фото вона без макіяжу.

Нагадаємо, величезна кількість представників сильної статі у всьому світі фанатіють від фігури фітнес-моделі зі Швеції. Відомо, що дівчина підкорила чоловічі серця своїми довгими ногами. Так, при зрості 178 сантиметрів, довжина її ніг становить 108 сантиметрів.

Крім того, 37-річна американська телезірка Кім Кардашян поскаржилася шанувальникам свого Instagram-аккаунта на брак сонця.

Також, американська модель Емілі Ратаковскі, яка любить хизуватися своїм струнким тілом, пішла на прогулянку в топі. При цьому зірка засвітила ідеальний рельєфний прес і засмагу після відпочинку.

Дивіться сюжет про моделей

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", хакери злили в Мережу "полуничку" по-королівськи.