Модель Аліна Байкова, яка полюбляє безсоромно посвітити оголеними принадами, знову порадувала фоловерів фото у бікіні. На цей раз дівчина відкрила для себе нове захоплення.

Нещодавно Аліна вподобала водний скутер, на якому і попозувала в купальнику. Щоправда, не у процесі катання, а на березі. Судячи з кількості фото, Байкова і скутер не планують розлучатися.

Кілька світлин Аліна вже встигла викласти у мережу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А нещодавно "Знай.ua" розповідав про те, що відома українська модель з Нью-Йоркською пропискою Аліна Байкова нещодавно була помічена на спільній прогулянці із зіркою Голлівуду Леонардо Ді Капріо. Зрозуміло, після цього почали ходити розмови про їхній роман. Але в інтерв'ю з Катею Осадчою Аліна стверджувала, що у них з актором нічого немає.“Ми з Ді Капріо лише друзі. Це 100%. Як ви знаєте, Тоні Гаррн – моя найкраща подруга. Я б ніколи не дозволила собі зустрічатися з чоловіком своєї подружки, навіть колишнім. Так не можна", – пояснила модель. На фотографіях, які зробили ЗМІ, видно, що Аліна і Ді Капріо відчувають себе досить комфортно один з одним.