Астрологічна група підготувала спеціальний гороскоп для кожного знака Зодіаку.

КОЗЕРІГ

Починається новий цикл. І це буде період закладки подій на майбутнє. Козероги опиняться в рідній стихії. Прилив енергії та оптимізму не дадуть йому сидіти на місці. Сприятливі ділові контакти. Вам вдасться реалізувати свої ідеї і заробити гроші, якщо ви будете обережними у виборі партнерів.

ВОДОЛІЙ

Зовні ввічливі й дипломатичні Водолії можуть вперто наполягати на своєму. Багато будуть самі страждати від своєї впертості. Не впадайте у відчай - буквально через кілька днів все знову повернеться на краще.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

РИБИ

Це ідеальний час для фінансового планування, для укладення ділових угод і підписання фінансових контрактів. Якщо зумієте побудувати чіткий план дій і будете строго і неухильно його дотримуватися, то можете розраховувати, як на допомогу і підтримку начальства і старших за віком, так і на істотне просування до наміченої мети.

ОВЕН

Попереду у вас на рідкість вдалий період - початок нового річного кола. Справи підуть в гору, а слідом за ними - і матеріальні блага. Сприятливий час для важливих змін у всіх сферах життя триватиме до середини квітня. Повною мірою реалізуйте свої честолюбні амбіції, керуєте товаришами по службі і чоловіком, в загальному, "командуйте парадом".

ТЕЛЕЦЬ

Не виключено, що сварки з покровителем і начальником в третій декаді здатні викликати зниження енергетики та життєвого тонусу, не кажучи про ймовірність даремних витрат. Ретельно перевіряйте інформацію, що надходить (щоб вона не виявилася помилковою), правильність оформлення документів, стежте за своєю сумкою і гаманцем.

БЛИЗНЮКИ

Цей вихідний день може виявитися напрочуд важким. Близнюки можуть перебувати в центрі подій. Вони не пропустять жодного заходу. Якщо треба щось зробити або вирішити, то не відкладайте це на завтра і тим більше не сидіть склавши руки. При цьому намагайтеся не давати непродуманих обіцянок, не брати в борг.

РАК

Чи не занадто романтичний період. Пішовши з головою в роботу, ви обділяєте увагою кохану людину. Як би ви не були зайняті, знайдіть пару хвилин, щоб подзвонити і сказати їй чи йому кілька теплих слів. При зустрічі підкріпите свої зізнання оригінальним презентом.

ЛЕВ

Цей день сприятливий для будь-яких навчальних заходів. Ви сповнені нових задумів і планів, і є люди, які готові з вами співпрацювати або підтримати вас. Почніть день з налагодження контактів, нагадування про себе старим знайомим, діловим партнерам. Не шкодуйте компліментів, не забувайте вітати, бажати удачі.

ДІВА

Багатьох представників знака Діви буде відрізняти надійність. Їм можна буде повністю довіряти, тому що, почавши якусь справу, вони доведуть її до кінця і здатні отримати чималий прибуток. Зірки радять Дівам вкладати гроші в нові галузі електронної промисловості.

ТЕРЕЗИ

У Терезів можуть з'явитися нові цікаві ідеї та плани. Вірогідне зростання авторитету і впливовості. Починайте втілювати в життя справи, пов'язані з громадською діяльністю, публічністю. Можна займатися налагодженням ділових зв'язків і контактів.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіони можуть бути схильні до навіювань і схильні прислухатися до порад модних цілителів. Слід бути обережніше в виборі нетрадиційного методу лікування - не всі засоби, які допомогли іншим, підходять для вас. Необхідний медичний контроль.

СТРІЛЕЦЬ

Це час накопичення багатства і матеріальних цінностей, а також ділових і особистих зв'язків. Не пропустіть щасливі можливості поліпшити своє становище в бізнесі, професії.