Соціальна мережа Instagram - це джерело різноманітних ідей для макіяжу. Звичайно, тут балом правлять б'юті-блогери.

Вони постійно дарують нові ідеї, як зробити свій образ ефектним і дуже красивим. Однак іноді їх трохи "заносить".

Більшість цих задумів виходять епатажними й просто неймовірними. Але до деяких цілком можна придивитися і використовувати, наприклад, при підготовці до тематичного заходу.

Ми зібрали для вас б'юті-тренди з інстаграма, які не можуть не здивувати:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

1.Брови-підбори

У модному instagram-акаунті Skyzeditz (саме тут, до речі, виник ще один неймовірний тренд — брови — риб'ячі хвости) з'явився екстравагантний знімок мейкапу з намальованою туфелькою замість брови. Виявилося, що брова створена на комп'ютері. І для тих, кому ідея припала до душі, Skyzeditz випустла невеликий кліп про народження цього шедевра.

2. Нігті-штопор

Звичайні акуратні нігті — минуле століття, вважають instagram-модниці. Тепер ваш манікюр можна «розбавити» нігтем-штопором.

3. Брова-німб

Одного разу молода б'юті-блогер з Великобританії базікала по телефону з подругою. Дівчата хотіли придумати який-небудь свіжий тренд в макіяжі. І тоді блогер вирішила поєднати зовнішні кінці своїх брів — так вийшли брови-німб.

4. Корони на повіках

Яка дівчинка не мріє стати принцесою? Тепер у кожної дівчини може бути корона, причому не одна, а дві. Достатньо лише нанести на повіки потрібний візерунок і прикрасити стразами.

5. Коси з корсетом

Сама ідея подібних кісок не нова, але зараз, здається, така зачіска отримала друге дихання. Оцінили її і знаменитості, наприклад Леді Гага. На перший погляд, коси з корсетными стрічками виглядають дивно. Однак варто визнати, що є у такої ідеї якась дівоча ніжність і легкість, яка приваблює.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ви все ще наносите тіні на верхню повіку, акуратно промальовуэте контур губ і выддыляєте вії при фарбуванні? Зупиніться! Це вже не модно.