Народний артист України Станіслав Боклан став найвисокооплачуванішим актором країни за версією українських продюсерів і кастинг-директорів. Стас Боклан - зірка фільмів "Поводир", "Століття Якова" і серіалу "Слуга народу".

Цю інформацію повідомляє ZN.UA.

Відомий театральний критик і художній оглядач Олег Вергіліс сказав у своєму коментарі для ZN.UA, що Боклан прийшов на зміну Богдану Ступці.

"Після Богдана Ступки у нашого кіно дійсно є попит на подібну особу — мудру, іронічну, філософську, харизматичну", - підкреслив він.

Крім того, за оцінками фахівців, в список високооплачуваних вітчизняних акторів увійшли Сергій Стрельников, Дмитро Суржиков, Олексій Тритенко, Віталій Салій, Римма Зюбіна, Ірма Вітовська, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Ольга Сумська, Богдан Бенюк, Леся Жураковська, Володимир Горянський, Олександр Кобзар, Андрій Самінін, Валерія Ходос та Міла Сивацька.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", днями відбулася друга гра сезону популярного українського гумористичного шоу "Ліга сміху", в якій брали участь тренери зі своїми командами. Першими на сцену вийшла збірна Кременчука "Лукас", яка вчила свого тренера Ігоря Ласточкіна сидіти на шпагаті.

"Готель 72" добряче пройшлася по прізвища свого тренера, Влада Ями, а сам Влад сипав несподіваними подробицями: "Та що ви знаєте про моєї юності? В 90-е в Запоріжжі, коли район стояв на район, я вже стояв у третьої позиції". Також учасники посмешили публіку своєю версією легендарного фільму "Достукатися до небес".

Крім того, нагадаємо, що днями відомий журнал Forbes опублікував рейтинг найбагатших людей планети 2018 року.

Так, співзасновник Microsoft Білл Гейтс залишив першу сходинку. Як з'ясувалося, його витіснив творець онлайн-рітейлера Amazon Джефф Безос, який вперше увійшов до трійки мільярдерів планети тільки в минулому році, випередивши мільярдера з Мексики Карлоса Сліма і власника компанії Zara Амансіо Ортега, пише Новая газета.