Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка в ці дні проводить відпустку на тайському острові Пхукет, знову поділилася занадто відвертим фото на своїй сторінці в Instagram. На знімку екс-прима Большого театру приймає спа-процедури у ванній, усипаній квітами.

Її груди вкривають тільки пелюстки. Багато фоловерів відзначили, що Волочкова дивна— знімок дуже невдалий ракурс, на якому її покалічені пуантами ноги знаходяться на передньому плані і відволікають увагу від фігури.

Ще більш негативну реакцію фанатів викликала фотографія в гамаку. Там Волочкова, що й не дивно, сидить на шпагаті, а поруч з нею лежить її новий добрий знайомий, казахський поет-лірик.

На Пхукеті Волочкова не відмовляла собі ні в чому, особливо у відвертих знімках.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова здивувала мережу ще однією своєю фотографією з відпочинку у Таїланді. На її сторінці в Instagram з'явилося фото, на якому балерина з'явилася дуже схудла. "Дорогі мої, не переживайте. Все добре. І у вас і у мене. Відпочинок - шедевр! Добре, що є можливість бувати в кращих місцях. Зацініть захід", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще