Американська асоціація психологів провела дослідження, з якого зробила висновок, що люди, які сплять на животі, бачать еротичні сни набагато частіше за інших. Дослідження було опубліковане в журналі "Сновидіння".

У дослідженні взяли участь 670 студентів з Гонконгу. 72% з них звикли спати на боці, 23% — на спині, 5% — на животі. І ось цей маленький відсоток повідомив, що бачить еротичні сни з завидною регулярністю.

Вчені поки не прийшли до одностайної думки, що є причиною. Частина схиляється до того, що виною є прилив крові до статевих органів. Інші вважають, що в цій позі легені здавлені і з плином часу людина отримує щось на зразок легкої асфіксії, що і викликає сексуальні мрії. Як би там не було, головне, що це працює.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Правда, вчені просять не зловживати цим методом, так як постійний сон на животі шкідливий для хребта. Але якщо ти до того ж навчишся контролювати власні сни, може, тобі вдасться перетворити сон, в якому ти без штанів знову здаєш залік по матаналізу в інституті, в еротичний.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", вчені провели дослідження, простеживши за рухом очей і розмірами зіниць у сплячих мишей. Виявилося, що під час сну вони постійно змінюються.

"Ми виявили, що зіниці ритмічним чином звужуються і розширюються під час сну. Зміни майже ідеально збігаються з тим, як змінюється рівень активності мозку, що говорить про те, що розміри зіниць відображають поточну фазу сну — чим вони менші, тим глибше сон", — розповів Деніел Хубер з Університету Женеви.

За словами дослідників, відомі два типи сну — швидкий і повільний. Вони постійно один з одним чергуються. Коли людина засинає, настає фаза повільного сну. Під час неї організм поступово відключається і відновлює сили.

Нагадаємо, ви кожен ранок ідеально заправляєте своє ліжко, навіть якщо дико спізнюєтеся на роботу, навіть якщо за це псуйте стосунки з коханим? А ось учені говорять, що даремно. Не варто так "потіти" і змушувати чоловіка робити те, чого він не любить найбільше, і ось чому.

У вашому ліжку живе близько півтора мільйона пилових кліщів.