Український режисер Сергій Лозниця дав інтерв'ю британському виданню The Guardian, в якому розповів про свій новий фільм про війну на Донбасі і про те, що думає про росіян.

Кінорежисер назвав російську історію замкнутим колом, з якого вибратися заважає "кримінальний мозок" і "кримінальний менталітет".

Кінематографіст побачив у цьому трагедію Росії.

Він вважає, дуже складно змінити менталітет цілої нації. Велике питання полягає в тому, як дати освіту людям, які не хочуть утворюватися.

Режисер також поскаржився на те, що реакція Європи на темні події залишається «слабкою і розчаровує».

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сергій Лозниця — режисер таких фільмів, як «Щастя моє», «В тумані» і «Лагідна».

Нагадаємо, як передавала Politeka, знаменитий російський актор, продюсер і режисер Данило Козловський поскаржився на своїх співвітчизників, яким не сподобався його трейлер фільму "Тренер". Козловського здивувало кількість критики, з якою він зіткнувся.

Козловський, який зіграв у фільмі головну роль, підкреслив, що показував рекламний ролик європейцям і американцям, і там він усім дуже сподобався.

підкреслив, що сподівається "ніколи не орієнтуватися на думку людей, які пишуть гидоти".

Як повідомляв портал "Знай.uа", російські ЗМІ пишуть, що до обуреної творчої інтелігенції, очолюваного Андрієм Макаревичем та Олексієм Серебряковим, приєднався і Данило Козловський.

Популярний актор образився на критику на адресу його нового фільму. Зокрема, один з російських інформаційних порталів написав наступне, - це тільки початок — далі буде ще похмурішим і залишається одне з двох: пробачити чи змиритися.