Як повідомляє Clutch.ua пляжна смужка — один з найбільш трендових принтів цього сезону. Наречена принца Гаррі наочно показала, як поєднувати смужку з офіційним стилем.

Меган Маркл вирішила підтримати свого майбутнього чоловіка принца Гаррі на Молодіжному форумі Співдружності націй. Для такої події актриса вибрала сукню в модну пляжну смужку американського дизайнера Altuzarra. Хоча сукня пошита з тканини з річним принтом, незвичайний крій і цікаві деталі роблять його дуже вишуканим. Меган доповнила образ класичним чорним піджаком австралійського бренду Camilla and Marc і клатчем бренду Orton.
Таке незвичайне і гармонійне поєднання перевершило всі очікування. Туфлі від Tamara Mellon Paramour на високому каблуці ідеально підкреслили офіційність наряду і виходу.
Під час форуму принц Гаррі, який став послом Співдружності націй, сказав, що буде «працювати для того, щоб підтримувати королеву, батька і брата Вільяма, кожен з яких знає, що молодь є відповіддю на виклики сучасності». Він також згадав улюблену, яка приїхала його підтримати: «Я неймовірно вдячний жінці, на якій я збираюся одружитися, — Меган, яка приєднається до мене в роботі, в якій я візьму участь».

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що чим ближче королівське весілля, тим більше прихильників королівської сім'ї цікавлятьзаимоотношения між Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Дівчата завжди привітні на публіці, але чутки, що вони ненавидять один одного набирають обертів.

«Вони тільки прикидаються, що дружать. Міддлтон і Маркл завжди посміхаються один одному, але це виглядає так награно. На ділі ж ні про яку дружбу і мови бути не може»,— зізнався анонімний исотчник. Інсайдер відверто висловитися, що Кейт завжди недолюблювала Меган, так як вважає, що її поведінка виглядає занадто зухвала. Перед весіллям популярність Маркл дуже зросла і вся увага прикута лише до неї. Це підтверджують навіть пластичні хірурги. Британські пластичні хірурги стали значно частіше отримувати замовлення на губи або носи «як у Меган Маркл».