25 квітня Поліна Логунова, дружина популярного українського актора Дмитра Ступки, від щирого серця привітала доньку Богдану з її першим днем народження.

Щаслива мати опублікувала у своєму Instagram повідомлення. У ньому, крім привітання малятка, містилося визнання Логунової про те, як змінилося її життя. "Моя всесвіт змінила мене на 180! Жінка, яка зазнала щастя материнства, стає зовсім іншою, ніякі чоловіки і ніяка там любов до чоловіків не зрівняється з цим "ма-а-ам". Я стала невразливою і безсмертної, я б пройшла ще і ще раз все, тільки щоб мати щастя вдихати твій аромат і чути заливчастий сміх", - повідомила Поліна.

"Дякую Богові, що дав жінці можливість випробувати безумовну любов. Тільки жінка здатна любити так! І якби хоч один чоловік на одну секунду відчув те, через що ми проходимо, - він би просто помер безповоротно", - додала Логунова.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Дружина Ступки зазначила, що її всесвіт (донечка) "вже зовсім велика, зі своїм "хочу", кокетлива і жіночна, любить яскраві тканини і в неї такі ж красиві і цікаві, витягнуті пальчики, як у мами". "У неї моя посмішка і вона щаслива дівчинка, просто ангел, що дозволив мені дати їй життя! З першим роком життя, моя Галактика! А мама виспиться як-небудь потім", - додала Логунова.

Рік тому Дмитро Ступка забрав свою дружину і доньку з пологового будинку - відео:

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа" користувачі соціальних мереж критикували Поліну Логунову за те, що вона продавала своє авто на єврономерах. При цьому дружина Ступки вказала ціну на автомобіль в доларах. Багато читачів її сторінки у соцмережі знайшли таку поведінку непатріотичним.

Сама Поліна продаж своєї машини пояснила тим, що має намір придбати у Білорусі нову, для наступних поїздок за кордон.