13 травня відбулась довгоочікувана прем’єра фільму "Гаррі і Меган: Королівська історія кохання", в якій було показано ключові сцени з їхнього знайомства та підготувань до весілля, яке відбудеться 19 травня 2018 року.

Про це повідомляє "24 Канал".

Щодо документальної стрічки, то глядачі розділились на два табори: одні прихильники королівської сім’ї із захопленням дивились фільм на американському телеканалі Lifetime, інші ж продовжують критикувати невдалий акторський склад та події у фільмі.

Творці фільму "Гаррі і Меган: Королівська історія кохання" показали першу зустріч в ресторані в Лондоні, спільну поїздку в Південну Африку, весілля Піппи Міддлтон, знайомство з королевою Єлизаветою II і з членами сім'ї, пропозиція руки і серця в котеджі Гаррі, момент підпису королеви офіційного дозволу на шлюб і перший офіційний візит Меган в якості нареченої принца в Ноттінгем.
Варто нагадати, що головними героями стрічки "Гаррі і Меган: Королівська історія кохання" стали Паріс Фітц-Хенлі (в ролі Меган Маркл) і Мюррей Фрейсер (в ролі принца Гаррі). Ролі інших членів королівських сімей виконали: Єлизавета II (актриса Меггі Салліван), принц Чарльз (Стів Култер), герцогиня Корнуольська (Дебора Рамсі), принц Вільям (Берджесс Ебернетті), Кейт Міддлтон (Лаура Мітчелл), принц Джордж (Престон Карват) і принцеса Шарлотта (Бріела Вайнтрауб).

Варто відзначити, що Британська консалтингова компанія Brand Finance вважає, що весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл, яка повинне відбутися 19 травня, може збільшити британський ВВП на 1,05 млрд фунтів стерлінгів ($1,4 млрд), передає Інтерфакс-Україна.

Основним джерелом додаткових доходів має стати туризм – витрати на оплату готелів, транспорту та інших послуг.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Якщо місячний потік туристів збільшиться хоча б на 3%, то приріст ВВП Великобританії складе 300 млн фунтів стерлінгів.

Додатково 300 млн фунтів стерлінгів країна може заробити на безкоштовній рекламі по всьому світу.

Сфера торгівлі, завдяки інтересу населення, може принести додатково 250 млн фунтів.

Індустрія моди принесе на цьому заході ще 150 млн фунтів, а продаж пам'ятних сувенірів із зображенням пари може принести 50 млн фунтів.

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться 19 травня в каплиці Віндзорського замку. Тут хрестили самого принца Гаррі в 1984 році. Свято розпочнеться 19 травня в 12:00 (14:00 за київським часом). Пряма трансляція буде доступна на телеканалах BBC, Sky News, ITV, на сайті каналу BBC, а також на YouTube і Facebook-сторінці Бі-Бі-Сі. Очікується, що за королівським весіллям будуть стежити сотні мільйонів глядачів по всьому світу.

Церемонію проведе архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, а очолить церковну службу єпископ Девід Коннер, декан Віндзора. Боярином жениха стане старший брат принца Гаррі - Вільям. У церемонії також будуть брати участь діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон.

Принц Гаррі і Меган Маркл: найяскравіші виходи пари у світ.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що королева Єлизавета жорстко пройшлася по нареченій Гаррі.