Співак Melovin, який цьогоріч представляв Україну на конкурсі "Євробачення", дав прес-конференцію у Києві.

Артист розповів, що його перебування у столиці Португалії Лісабоні, де відбувалася музична першість, було схожим на День бабака. Виконавець зауважив, що репетирував свій номер 15 разів. І прогін України тривав найдовше з-поміж інших країн – 40 хвилин, у той час як номери інших конкурсантів займали 30 хвилин.

"Було технічно складно. Мені було страшно, що декорація не відкриється, що я залишуся там лежати. Пісня пішла, а я ще лежу. Це було дуже страшно. Думали, що коли я підіймаюся сходами, загориться вогонь. Я такі картинки собі в голови вигадував, що я приїду до України весь обпечений", - поділився Melovin під час прес-конференції.

Також артист додав, що якби була можливість ще раз виступити і щось відкоригувати у своєму номері, він би нічого не міняв.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я задоволений всім. Все, що ми зробили, це було справді на 100 відсотків, ми ніде не філонили. Все було так, як ми хотіли", - сказав співак.

Прокоментував Melovin й низькі оцінки, які йому поставили члени журі від різних країн.

"Стосовно балів журі. Я коли проаналізував оцінки інших учасників, то така ж сама ситуація, тільки навпаки. Їх глядач поставив на останнє місце, а журі на якесь друге, чи десь із перших. У нашому випадку якась дивна ситуація від оцінок журі. Це було дуже дивно. Коли один з поважних людей у журі сказав: "Вау, Україна привезла таке шоу". А тут на останньому місці. Тому, я вважаю, що це був якийсь незрозумілий бойкот. Я не знаю, це таке якесь моє бачення ситуації. Але я завжди дивлюсь на глядачів", - поділився Melovin.

MELOVIN закриє київську фан-зону Євробачення-2018

У Києві сьогодні закриють фан-зону «Євробачення-2018». Візьме участь у заході та відповість на запитання журналістів і талановитий український конкурсант MÉLOVIN Приєднуйтеся до нашого стріму та підписуйтеся на сторінку ТСН Live

Posted by ТСН on Wednesday, 16 May 2018

Як відомо, за результатами голосів журі - 11 балів - Україна була на останньому місці. А от глядачі залишилися у захваті від виступу нашого конкурсанта. Від них співак отримав 119 балів.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" розповідав про те, як голосували за Україну на "Євробаченні" різні країни світу.