У суботу, 19 травня, у Віндзорі, пройшла весільна церемонія принца Гаррі і Меган Маркл. Відомо, що після закінчення урочистої церемонії молодята вирушили на закриту вечірку в Фрогмор-хаус, заміську резиденцію членів британської королівської сім'ї.

Всього 200 осіб були запрошені на королівський прийом. Серед них чимало голлівудських зірок-друзів молодят. Так, на закриту вечірку потрапили тенисистка Серена Вільямс, модель і актриса Пріянка Чопра, модельєр Джессіка Браунстейн, а також Джордж Клуні з дружиною Амаль.

Серена Вільямс

Пріянка Чопра

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джессіка Браунстейн

А для Амаль і Джорджа Клуні вечірка розпочалася з неприємного інциденту. Як повідомляє таблоїд Daily Mail, біля воріт в Фрогмор-хаус відома пара була затримана поліцейськими, які протягом 10 хвилин не пропускали їх на прийом. Непорозуміння було в кінці-кінців вдалося залагодити.

Принц Гаррі і Меган Маркл прибутку на вечірку в блакитному кабріолеті. Для неофіційної частини святкування весілля Меган обрала сукню з відкритими плечима від Stella McCartney, а Гаррі - вишуканий чорний костюм.

Крім того, герцогиня Сассекська одягла на вечірній прийом після одруження обручку принцеси Діани.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", одразу після вінчання і поїздки по місту Меган і Гарі вирішили повернутися в Віндзорський замок – там королева влаштувала для молодят і 600 їх гостей обідній прийом в залі Святого Георгія. Про це повідомляють ЗМІ.

Серед іншого, запрошеним подавалися шотландські лангустини, загорнуті в шматочки копченого лосося з цитрусовим крем-фрешом. А також приготована на грилі спаржа, загорнута в шинку.

Також портал повідомляв про те, що від ЗМІ не сховалися сумні нотки в очах Челсі Дейві і Крессиди Бонес - колишніх коханих принца.

C Челсі Дейві Гаррі зустрічався цілих вісім років - з 2003 по 2011 рік. Багато хто був упевнений, що саме вона стане дружиною принца. Однак цього не сталося - і от, через вісім років, Дейві все-таки виявилася на весіллі принца Гаррі. Правда, не як наречена, а як одна з гостей.