Овен

Вирішити протиріччя у власній інтимного життя Овнам виявиться не під силу, так що вони, мабуть, сьогодні просто вмиють руки і спокійно підуть спати. І зовсім не помиляться - все одно зірки не обіцяють вам особливих вершин блаженства і райських кущ. А ось уві сні ви можете куди гостріше відчути насолоду ...

Телець

Тельцям сьогодні планети твердять в голос: чи не приймайте нічого близько до серця, а вже тим більше, всерйоз! Легше треба бути, шановні, тоді і райська насолода ловити навчитеся. А допоможуть вам нині в цьому повітряні знаки: майстер-клас щодо полегшення - і оргазм по вищому розряду гарантовано!

Близнюки

Сьогодні у вас буде особливий настрій відверто висловитися з усіма підряд на сексуальні теми. Якщо вже й хочете що-небудь розповісти, то зробіть це з коханим. Інакше видавши пару таємниць подрузі, не дивуйтеся, якщо вони стануть надбанням громадськості або в спотвореному варіанті повернуться до коханого.

рак

Підвищена збудливість супроводжується у Раків підвищеної ж і дратівливістю. Як на зло, ваш партнер сьогодні почне здійснювати різні дурниці і нісенітниці, та ще й голосити над вами, немов квочка: «Ах, дорога, тобі боляче ?!». І все тому, що ви занадто збудилися і почали стогнати трохи голосніше і активно, ніж будь-коли ...

Лев

З Левами сьогодні затишно і спокійно - в тому числі, і в ліжку. Ваша сексуальність визріє, набере сік і стане схожим на пуму, м'якими сильними лапами ступала по стежці любові. Так що ввечері, при позитивному збігу обставин, ви неквапливою ходою направитеся до ложу, де, так і бути, дозволите себе любити.

Діва

Ви готові виконати сьогодні будь-який каприз свого напарника по сексуальним ігрищ, з однією умовою: що ті звеличать і будуть хвалити вас за це. І не просто на словах, а напишуть вам ціле любовне послання з вдячністю за все вами зроблене. Якщо ж цього не станеться - не бачити їм більше вашої прихильності, як своїх вух ...

ваги

Ваги сьогодні схильні звертати підвищену увагу на охайність і акуратність свого потенційного коханця. В ідеалі його сорочка повинна бути випрасуваних, черевики - начищеними, брюки - не дуже короткими або довгими. І, зрозуміло, ніякої колючим щетини!

Скорпіон

Сьогодні в спробах послабити напругу між собою і партнером, ви можете зробити щось неправильно. Наприклад, перебрати з алкоголем так, що буде далеко не до сексу. Тримайте себе в руках, контролюйте свої рухи. Треба щоб справа обов'язково дійшла до сексу!

Стрілець

Стрільцям сьогодні рекомендується не відмовляти собі в плотських задоволеннях, бо вони не тільки принесуть їм масу приємних відчуттів, але і допоможуть зняти накопичилася за день. І тільки після пари оргазмів вам слід приступати до обговорення питань і планів, якщо є така необхідність, бо без сексуальної розрядки ви навряд чи будете здатні конструктивно мислити.

Козеріг

Козерогам сьогодні не слід тиснути на своїх партнерів в чому б то не було, інакше замість сплеску пристрасті ви отримаєте затяжну сварку. До речі, сьогодні не варто і займати позицію «зверху», бо це теж може бути розцінено як спроба чинити тиск ...
Водолій

Сьогодні перш ніж приступити до любовних ігор, вам доведеться розквитатися з парою-трійкою невідкладних справ. Доведеться вашому партнерові почекати, поки вищезгадані справи розсмокчуться: тільки тоді ви будете в повному його розпорядженні необмежено довго.

риби

Будьте обережні. Нерви вашого партнера на межі. Спробуйте його сьогодні задобрити - смачно погодуєте, ласкаво назвіть, пообнімалися. А ввечері влаштуйте йому феєрверк - такий, щоб в думках вашого партнера навіть спогадів не залишилося про сьогоднішньому важкому дні. Повірте, така ваша чуйність повернеться до вас в потрійному розмірі.